Пет месеца след като актрисата , втората ѝ мемоарна книга разкри пазени тайни от

...
Пет месеца след като актрисата , втората ѝ мемоарна книга разкри пазени тайни от
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития в посмъртните мемоари на Ан Хечи: Една тъжна история за насилие и дискриминация

Пет месеца откакто актрисата,  втората ѝ мемоарна книга  разкри пазени секрети от нейния персонален живот и кариера, предават от.

Хечи умря на 53-годишна възраст на 12 август, 2022 година, откакто колата ѝ се вряза в къща в Лос Анджелис на 5 август.

Автомобилният случай повдигна въпроси за психологичното положение на актрисата, хипотетична корист с наркотични субстанции и за всички тъжни събития, довели до трагичната ѝ гибел.

По-рано този месец нейният 20-годишен наследник Хоумър  разгласи, че автобиографията ѝ ще бъде оповестена посмъртно .

„ Майка ми имаше приключен ръкопис за втора книга по времето, когато умря. Книгата е артикул на напъните ѝ да показа историята си и да помогне на другите, с каквото можеше “, написа Хоумър. Знам, че тя щеше да е разчувствана да я показа със света. И по този начин, мамо, споделям книгата с общността, дано тя процъфтява и заживее собствен личен живот, както ти би желала . "

В „ Call Me Anne “ („ Наричай ме Ан “), продължението на нейната книга от 2001 година, Call Me Crazy („ Наричай ме луда “), тя написа за своите възходи и падения в Холивуд, скандалния романс с Елън Дедженеръс и по какъв начин тежкото детство я е оформило като майка.

Оказва се, че в живота си Ан постоянно е ставала жертва на полово посягане , което стартира още от фамилния ѝ дом и продължава, до момента в който тя се изкачва по стълбата на триумфа в Холивуд.

Насилието, на което е била подлагана, става главната причина за по-нататъшните ѝ психологични проблеми .

В книгата Хечи признава, че насилието е било нещо обикновено в фамилията ѝ и ѝ лишава години да се помири с това. Тя се надява нейните думи да оказват помощ и на други хора, които са израснали по този метод .

Разкритията , които актрисата прави в посмъртно издадената автобиография „ Call Me Anne “ („ Наричай ме Ан “) са тежки за преглъщане и разкриват един сложен живот, в който макар многото болежка е тържествувала жизнерадостта .

В галерията ще откриете най-шокиращите от тях:
 Шокиращите разкрития на починалата Ан Хечи  Шокиращите разкрития на починалата Ан Хечи  Шокиращите разкрития на починалата Ан Хечи  Шокиращите разкрития на починалата Ан Хечи
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР